Sytske van 't Hoff

Ik ben, na een studie fiscaal recht in Groningen, begonnen als belastingadviseur voor particulieren en kleine bedrijven. Vervolgens heb ik een aantal jaren financieel en juridisch onderwijs verzorgd voor zakelijke dienstverleners. Sinds 2012 ben ik mij gaan toeleggen op mediation op de voor mij bekende gebieden van nalatenschappen en echtscheidingen. 

Ik woon in Rotterdam. Ik ben beschikbaar voor mediations in Rotterdam en een groot gebied daaromheen. Door middel van het gebruik van flexibele kantoorruimten zijn er altijd mogelijkheden bij u in de buurt.

In de verschillende functies waarin ik werkzaak ben geweest zijn faciliteren en communiceren steeds terugkerende vaardigheden geweest. Dit geldt voor mijn werk als belastingadviseur en in het onderwijs. 
Duidelijkheid, zorgvuldigheid en empathie staan voorop in mijn relatie en communicatie met en tussen cliënten. In mijn rol als mediator kan ik een positieve en constructieve bijdrage leveren. 
Ik ben gespecialiseerd in familiemediation voor zowel scheidingen als nalatenschap kwesties.

Ik sta ingeschreven in het MfN-register.
Indien van toepassing kan ik voor u gesubsidieerde rechtsbijstand aanvragen.

Maak nu een afspraak
met Sytske van 't Hoff

De Mediation Compagnons

Wij zijn goed bereikbaar vanuit Utrecht, Rotterdam, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, Maarssen, Maarssenbroek, Woerden, Barendrecht, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Vianen, Zeist, Driebergen, De Bilt, Bilthoven, Soest, Doorn, Amersfoort, Breukelen, Hilversum, Maassluis, Bussum, Loosdrecht, Blaricum, Huizen, Weesp, Almere, Muiden, Naarden, Eemnes, Laren.

Klanten over ons

“Ik heb het mediationtraject als een prettige, deskundige hulp ervaren. Deskundig en onpartijdig, altijd het belang van de kinderen voorop en beide partijen aan het woord laten en waar nodig toch ook wijzen op eigen gedrag”