Intakegesprek

Het intakegesprek is kosteloos, meestal duurt dat ongeveer een uur. De mogelijkheid bestaat om daarna eventueel direct een start te maken.

Richtprijs 850 euro p.p. excl. btw

De richtprijs voor een gemiddeld mediationtraject is 850 euro p.p. excl. btw. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Hiernaast komen er voor gehuwden en geregistreerd partners, advocaat- en rechtbankkosten bij. U kunt hierbij kiezen om gebruik te maken van onze advocaat (scherp tarief) of voor uw eigen advocaat.

Neem direct contact met ons op

Scheiden met korting

Als u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand kost het gehele mediationtraject inclusief advocaat- en rechtbankkosten tussen de
53 en 144 euro. Uw inkomen mag dan niet hoger zijn dan 26.400 euro (zonder kinderen) of 37.300 euro (met kinderen). Uw vermogen mag niet hoger zijn dan 25.000 euro p.p. Hiervoor kijkt de Raad voor Rechtsbijstand naar uw IB aangifte van 2015.

Samenwerking met specialisten

Omdat we het erg belangrijk vinden om onpartijdig te blijven tijdens onze mediationtrajecten werken we samen met een specialist die de alimentatieberekening voor u maakt. Daarnaast werken we samen met een advocaat die indien nodig uw echtscheidingsverzoek zal indienen bij de Rechtbank. Hierdoor is het voor u in principe niet meer nodig om nog andere specialisten in te huren. Mocht u dat toch willen of mocht er een andere specialist nodig zijn (zoals een fiscalist) dan kan dat natuurlijk.