Scheiden 55 +

Scheiden op latere leeftijd, na een lang huwelijk, komt tegenwoordig steeds vaker voor.

Het roer omgooien op latere leeftijd, nu of nooit, geldt ook voor deze generatie.

Het is voor de achterblijver zeer pijnlijk om op die leeftijd alleen te komen staan na zoveel jaren. Alle herinneringen van de huwelijksjaren lijken in een ander daglicht te staan. Sociaal gezien is het vaak lastiger om als alleenstaande verder te gaan op die leeftijd. En ook financieel kan het flink tegenvallen.

Aan de orde komt onder andere:

  • Pensioenen, financiële planning lange termijn
  • Aanstaande huwelijke en begrafenissen
  • Contacten met kinderen en kleinkinderen
  • Contacten met elkaars families

Maak nu een afspraak
met één van onze mediators

De Mediation Compagnons

Wij zijn goed bereikbaar vanuit Utrecht, De Meern, Vleuten, Maarssen, Maarssenbroek, Woerden, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Vianen, Zeist, Driebergen, De Bilt, Bilthoven, Soest, Doorn, Amersfoort, Breukelen, Hilversum, Maassluis, Bussum, Loosdrecht, Blaricum, Huizen, Weesp, Almere, Muiden, Naarden, Eemnes, Laren, Rotterdam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Zoetermeer, Delft, Barendrecht, Rhoon, Hoek van Holland, Den Haag, Waddinxveen, Dordrecht, Zwijndrecht, Gouda, Nieuwerkerk aan den IJssel, Leidsche Rijn, Hendrik-Ido-Ambacht, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Reeuwijk, Bleiswijk, Schipluiden, Oud-Beijerland, Ridderkerk.

Klanten over ons

“Dank voor je inlevende en menselijke manier van ons begeleiden. Knap dat je van zo’n moeilijk proces toch een traject hebt kunnen maken waar ik met vertrouwen en soms zelfs met plezier op heb kunnen terugkijken”