KOSTEN NALATENSCHAPSMEDIATION

Een nalatenschapsmediationtraject start altijd met een intakegesprek met afzonderlijke gesprekken met alle deelnemers aan de mediation. Indien de mediation niet voortgezet wordt, zijn de intakegesprekken gratis.

Besluiten de deelnemers na het intakegesprek de mediation gezamenlijk voort te zetten, dan worden de intakegesprekken alsnog in rekening gebracht, waarbij per intakegesprek een korting op de factuur verleend wordt van 20%.

Na de intakegesprekken worden de vervolggesprekken en eventueel hieruit voortvloeiende werkzaamheden op uurbasis gedeclareerd tegen een uurtarief van € 195 inclusief BTW.

De kosten van eventueel ingeschakelde derden-adviseurs, zoals een fiscalist, notaris, accountant en kosten van benodigde taxaties zullen worden doorberekend.

De mediationgesprekken kunnen, in overleg met u, overal in het land plaatsvinden. Wij beschikken over spreekruimtes door het hele land. Voor reiskosten boven de 30 kilometer zullen wij een kilometervergoeding van € 0,19 per km in rekening brengen.

Maak nu een afspraak
met één van onze mediators

De Mediation Compagnons

Wij zijn goed bereikbaar vanuit Utrecht, De Meern, Vleuten, Maarssen, Maarssenbroek, Woerden, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Vianen, Zeist, Driebergen, De Bilt, Bilthoven, Soest, Doorn, Amersfoort, Breukelen, Hilversum, Maassluis, Bussum, Loosdrecht, Blaricum, Huizen, Weesp, Almere, Muiden, Naarden, Eemnes, Laren, Rotterdam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Zoetermeer, Delft, Barendrecht, Rhoon, Hoek van Holland, Den Haag, Waddinxveen, Dordrecht, Zwijndrecht, Gouda, Nieuwerkerk aan den IJssel, Leidsche Rijn, Hendrik-Ido-Ambacht, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Reeuwijk, Bleiswijk, Schipluiden, Oud-Beijerland, Ridderkerk.

Klanten over ons

“Los van de verdrietige omstandigheden heb ik de sessies als prettig ervaren. Ik heb altijd het gevoel gehad dat de onpartijdigheid bovenaan stond en dat is ook gebleken. Ik denk dat we trots kunnen zijn op het eindresultaat en dat hebben we toch zeker ook aan jou te danken”