Skip to main content

Schiebroek nalatenschap

Wij nemen u aan de hand met empathie en betrokkenheid

Gedurende een scheiding, maar ook na het overlijden van een familielid,  krijgt u te maken met emoties zoals verwarring, pijn en verdriet maar ook met allerlei praktische, financiële en fiscale vragen.

Wij begrijpen als geen ander dat u in deze periode op zoek bent naar houvast en dat u inzicht wilt krijgen in wat er allemaal op u afkomt en geregeld moet worden. 

Regio Gooi en Utrecht

Regio Rotterdam

Bemiddeling bij Schiebroek nalatenschap


Bemiddeling bij Schiebroek nalatenschap kan een aantal van de verwoestende gevolgen van het overlijden van een dierbare helpen voorkomen. Naast het trauma van verlies, kunnen mensen te maken krijgen met ruzies over de erfenis en wie wat erft. Dit kan een verwoestende impact hebben op relaties, jaren of zelfs een leven lang. Mediation kan mensen helpen omgaan met de emoties die gepaard gaan met conflicten nadat iemand is overleden en op de lange termijn helpen de niveaus van vijandigheid te verminderen. Nalatenschapsmediation werkt voor iedereen die betrokken is bij een geschil over een testament of erfenis en kan helpen bij het oplossen van conflicten bij het opmaken van een testament.

[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Voordelen van Schiebroek nalatenschapsmediation

Het vermijden van kosten is goed in elk soort geschil. Ze zijn allemaal duur en geven heel wat onzekerheid. Erfgeschillen zijn geen uitzondering, maar vaak kunnen bij erfenisgeschillen de juridische kosten de totale waarde van de boedel verminderen. Niet alleen op financieel vlak is mediation interessant, maar ook op relationeel vlak. In tegenstelling tot bij handelsgeschillen zijn de betrokken partijen wellicht familie van elkaar. Erfenissen zijn vaak de oorzaak van waarom familiebanden kapotgaan. Een geslaagde mediation geeft in ieder geval uitzicht op een blijvende relatie, of kan de pijn kan verminderen.

Schakel een Schiebroek nalatenschapsmediator in

Ruzies bij familieleden zijn geen zeldzaam gegeven wanneer er een erfenis bij komt kijken. Laat de sterke familieband niet kapotgaan door een geschil die mogelijk op te lossen was met een duidelijke communicatie. Omdat dergelijke gesprekken niet eenvoudig zijn wanneer er ook nog een verlies van een dierbare te verwerken valt, is het inschakelen van een Schiebroek nalatenschapsmediator een goede zet. Deze helpt de gesprekken om een goede manier verlopen zodat de betrokken partijen er helemaal zelf uitkomen. Een garantie voor een goede en blijvende overeenkomst zonder erge gevolgen. Maak nu een afspraak bij Mediation Compagnons. [/expander_maker]