Skip to main content

Prins Alexander echtscheiding

Wij nemen u aan de hand met empathie en betrokkenheid

Gedurende een scheiding, maar ook na het overlijden van een familielid,  krijgt u te maken met emoties zoals verwarring, pijn en verdriet maar ook met allerlei praktische, financiële en fiscale vragen.

Wij begrijpen als geen ander dat u in deze periode op zoek bent naar houvast en dat u inzicht wilt krijgen in wat er allemaal op u afkomt en geregeld moet worden. 

Regio Gooi en Utrecht

Regio Rotterdam

Prins Alexander scheiding. Kies voor bemiddeling


Bij echtscheidingsbemiddeling gaat het erom dat jij en je aanstaande ex-echtgenoot beslissen over je eigen Prins Alexander scheiding en wat het beste is voor jullie beiden en, het allerbelangrijkste, je kinderen. Bij bemiddeling ontmoeten jij en je echtgenoot een neutrale derde partij, de bemiddelaar, en met hun hulp werk je door de problemen die je moet oplossen, zodat je beiden je huwelijk zo minnelijk en kosteneffectief mogelijk kunt beëindigen.

Hoe gaat bemiddeling bij een echtscheiding in Prins Alexander in zijn werk?

Het mediationproces is flexibel en kan worden aangepast aan de behoeften van het paar dat gaat scheiden. Soms kan een koppel dat midden in een echtscheiding in Prins Alexander zit, besluiten om bemiddeling te proberen (of door de rechtbank worden verplicht) om hun zaak op te lossen voordat ze naar de rechtbank gaan. Andere paren kunnen zelf een bemiddelaar raadplegen om hen te helpen scheiden zonder eerst een advocaat te raadplegen. In zo’n geval zullen het paar en de bemiddelaar elkaar waarschijnlijk ontmoeten in een reeks bemiddelingssessies, die meestal een tot twee uur lang duren.

Maak een afspraak voor mediation bij Mediation Compagnons voor echtscheiding Prins Alexander Rotterdam

De voordelen van mediation bij een echtscheiding Prins Alexander Rotterdam zijn groot. Het inschakelen van een bemiddelaar kan vechtscheidingen en rechtszaken voorkomen waardoor je eigenlijk heel wat geld gaat besparen. Niet alleen financieel is dit aantrekkelijk, maar ook op emotioneel vlak is het een stuk makkelijker als de echtscheiding vlot verloopt zonder veel discussie en ruzie. Mediation Compagnons is gespecialiseerd in bemiddeling bij echtscheidingen en helpt op een constructieve manier oplossingen zoeken bij praktische zaken. Neem nu contact met hen op.