Online mediator

Hoe werkt een online mediator?


Kiezen voor een online mediator is een goede beslissing als bijvoorbeeld een van de partijen in het buitenland zit en niet aanwezig kan zijn bij de gesprekken, als een ontmoeting met de andere partij nog te gevoelig ligt of de fysieke afstand voor regelmatige gesprekken simpelweg te groot is. Let wel, het is wel belangrijk dat uw situatie zich voor online mediation leent. Nu we in het digitale tijdperk zitten is de groei aan populariteit van een online mediator zichtbaar. Een online mediator zal op dezelfde manier de gesprekken faciliteren als hij zou doen in zijn kantoor. Online mediation kan dus vanuit vanuit huis, werk of het buitenland.

[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Waarom is een mediator online handig?

Een mediator online biedt partijen flexibiliteit op het gebied van vergaderlocatie, het scheelt reistijd. Vergaderingen kunnen vrijwel overal en op elk moment worden gefaciliteerd. Mediation in een voor partijen comfortabele omgeving kan bovendien een positief effect hebben op het mediationproces.

Is een online mediation gesprek een alternatief voor fysieke mediation?

Online mediation is niet alleen een alternatief voor fysieke mediation, het kan ook een aanvulling daarop zijn. Plan nu uw online mediation met De Mediation Compagnons. [/expander_maker]


De Mediation Compagnons

Wij zijn goed bereikbaar vanuit Utrecht, De Meern, Vleuten, Maarssen, Maarssenbroek, Woerden, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Vianen, Zeist, Driebergen, De Bilt, Bilthoven, Soest, Doorn, Amersfoort, Breukelen, Hilversum, Maassluis, Bussum, Loosdrecht, Blaricum, Huizen, Weesp, Almere, Muiden, Naarden, Eemnes, Laren, Rotterdam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Zoetermeer, Delft, Barendrecht, Rhoon, Hoek van Holland, Den Haag, Waddinxveen, Dordrecht, Zwijndrecht, Gouda, Nieuwerkerk aan den IJssel, Leidsche Rijn, Hendrik-Ido-Ambacht, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Reeuwijk, Bleiswijk, Schipluiden, Oud-Beijerland, Ridderkerk.

Klanten over ons

“Ben blij met hoe jij ons hierdoor hebt gesleept!”