Skip to main content

Online mediator

Wij nemen u aan de hand met empathie en betrokkenheid

Gedurende een scheiding, maar ook na het overlijden van een familielid,  krijgt u te maken met emoties zoals verwarring, pijn en verdriet maar ook met allerlei praktische, financiële en fiscale vragen.

Wij begrijpen als geen ander dat u in deze periode op zoek bent naar houvast en dat u inzicht wilt krijgen in wat er allemaal op u afkomt en geregeld moet worden. 

Regio Gooi en Utrecht

Regio Rotterdam

Hoe werkt een online mediator?


Kiezen voor een online mediator is een goede beslissing als bijvoorbeeld een van de partijen in het buitenland zit en niet aanwezig kan zijn bij de gesprekken, als een ontmoeting met de andere partij nog te gevoelig ligt of de fysieke afstand voor regelmatige gesprekken simpelweg te groot is. Let wel, het is wel belangrijk dat uw situatie zich voor online mediation leent. Nu we in het digitale tijdperk zitten is de groei aan populariteit van een online mediator zichtbaar. Een online mediator zal op dezelfde manier de gesprekken faciliteren als hij zou doen in zijn kantoor. Online mediation kan dus vanuit vanuit huis, werk of het buitenland.

Waarom is een mediator online handig?

Een mediator online biedt partijen flexibiliteit op het gebied van vergaderlocatie, het scheelt reistijd. Vergaderingen kunnen vrijwel overal en op elk moment worden gefaciliteerd. Mediation in een voor partijen comfortabele omgeving kan bovendien een positief effect hebben op het mediationproces.

Is een online mediation gesprek een alternatief voor fysieke mediation?

Online mediation is niet alleen een alternatief voor fysieke mediation, het kan ook een aanvulling daarop zijn. Plan nu uw online mediation met De Mediation Compagnons.