Mediator Utrecht

Waarom u het beste kiest voor een mediator in Utrecht


Het goed regelen van uw echtscheiding is belangrijk. Als u kiest voor echtscheidingsbemiddeling om uw scheiding op te lossen, is het belangrijk om de juiste mediator in Utrecht te kiezen. Het is belangrijk vanwege de juridische en financiële gevolgen implicaties van een scheiding. Zorg ervoor dat u een echtscheidingsbemiddelingsbureau kiest met ervaren mediators. Neem gerust contact op met De Mediation Compagnons voor een vrijblijvende afspraak.

[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Wat doet een scheidingsmediator in Utrecht voor u?

U kunt verwachten dat een scheidingsmediator in Utrecht open, creatieve en gestructureerde gesprekken en discussies aanmoedigt over de verdeling van uw vermogen, omgangsregeling, alimentatie en pensioen. De bemiddelaar verwacht van u daarentegen dat u transparantie verschaft over uw financiën en vermogen. Daarnaast is de mediator geinteresseerd in uw wens met betrekking tot uw leven na de scheiding. Een goede bemiddelaar zal uw gesprekken en discussies begeleiden en structureren en zal interventies plegen waar nodig.

Mediator in Utrecht, een neutrale derde partij

Hoewel een mediator u geen specifiek juridisch advies kan geven of een oplossing aanreikt, kan een mediator u wel informeren over de juridische regels, mogelijkheden met betrekking tot de eigen woning, pensioen etc. De bemiddelaar zal u op een eerlijke, neutrale en weloverwogen manier informatie verstrekken, zodat u de beslissingen kunt nemen die voor u het beste zijn. Heeft u behoefte aan een mediator in Utrecht? Maak een afspraak bij De Mediation Compagnons. [/expander_maker]


De Mediation Compagnons

Wij zijn goed bereikbaar vanuit Utrecht, De Meern, Vleuten, Maarssen, Maarssenbroek, Woerden, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Vianen, Zeist, Driebergen, De Bilt, Bilthoven, Soest, Doorn, Amersfoort, Breukelen, Hilversum, Maassluis, Bussum, Loosdrecht, Blaricum, Huizen, Weesp, Almere, Muiden, Naarden, Eemnes, Laren, Rotterdam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Zoetermeer, Delft, Barendrecht, Rhoon, Hoek van Holland, Den Haag, Waddinxveen, Dordrecht, Zwijndrecht, Gouda, Nieuwerkerk aan den IJssel, Leidsche Rijn, Hendrik-Ido-Ambacht, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Reeuwijk, Bleiswijk, Schipluiden, Oud-Beijerland, Ridderkerk.

Klanten over ons

“Je bent sterk, krachtig en kundig! Je weet wat je kan, zoekt af en toe de grenzen op, ik vond dat fijn!”