Mediator echtscheiding Hilversum

Waarom kiezen voor mediator echtscheiding Hilversum?


Het kiezen van een mediator echtscheiding Hilversum is een goede keuze voor begeleiding bij een lastig traject. Het maakt het scheidingsproces doorgaans minder ingrijpend dan een traject met advocaten voor de rechtbank. Mediation biedt beide partijen de flexibiliteit en rust om de beste manier te vinden om tot overeenstemming te komen. Wie een mediator echtscheiding Hilversum inschakelt, rapporteert een hogere mate van tevredenheid dan mensen die naar de rechter stappen om een ​​geschil te beslechten.

[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Echtscheiding mediator Hilversum bespaart tijd en geld

Echtscheidingen met 2 advocaten, die eindigen in een juridische procedure, duren vaak vele jaren, terwijl een bemiddelde overeenkomst in slechts enkele uren of in korte zittingen van slechts enkele weken kan worden bereikt. Veel mensen kiezen voor mediation omdat het proces goedkoper is dan een juridische procedure met advocaten. Een echtscheiding mediator Hilversum moedigt de betrokkenen aan om geen juridische strijd aan te gaan maar in goed overleg tot afspraken te komen. Als partijen er na mediation nog steeds niet uitkomen, kunnen zij altijd nog een juridische procedure starten.

Behoud van de voortdurende relatie

Een juridische procedure kan blijvende schade toebrengen aan reeds gespannen relaties, terwijl mediation de onderliggende oorzaken van het probleem onderzoekt en kijkt welke oplossingen het beste passen bij de unieke wensen en behoeften van elke partij en interesses. Een mediator echtscheiding in Hilversum is gericht op het bereiken van overeenstemming en het in stand houden van de relatie. Echtscheiding in het vooruitzicht? Neem contact op met De Mediation Compagnons. [/expander_maker]


De Mediation Compagnons

Wij zijn goed bereikbaar vanuit Utrecht, De Meern, Vleuten, Maarssen, Maarssenbroek, Woerden, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Vianen, Zeist, Driebergen, De Bilt, Bilthoven, Soest, Doorn, Amersfoort, Breukelen, Hilversum, Maassluis, Bussum, Loosdrecht, Blaricum, Huizen, Weesp, Almere, Muiden, Naarden, Eemnes, Laren, Rotterdam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Zoetermeer, Delft, Barendrecht, Rhoon, Hoek van Holland, Den Haag, Waddinxveen, Dordrecht, Zwijndrecht, Gouda, Nieuwerkerk aan den IJssel, Leidsche Rijn, Hendrik-Ido-Ambacht, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Reeuwijk, Bleiswijk, Schipluiden, Oud-Beijerland, Ridderkerk.

Klanten over ons

“Los van de verdrietige omstandigheden heb ik de sessies als prettig ervaren. Ik heb altijd het gevoel gehad dat de onpartijdigheid bovenaan stond en dat is ook gebleken. Ik denk dat we trots kunnen zijn op het eindresultaat en dat hebben we toch zeker ook aan jou te danken”