Skip to main content

Mediation in Hilversum

Wij nemen u aan de hand met empathie en betrokkenheid

Gedurende een scheiding, maar ook na het overlijden van een familielid,  krijgt u te maken met emoties zoals verwarring, pijn en verdriet maar ook met allerlei praktische, financiële en fiscale vragen.

Wij begrijpen als geen ander dat u in deze periode op zoek bent naar houvast en dat u inzicht wilt krijgen in wat er allemaal op u afkomt en geregeld moet worden. 

Regio Gooi en Utrecht

Regio Rotterdam

Mediation in Hilversum door de Mediation Compagnons


Bent u op zoek naar mediation in Hilversum, omdat u problemen ondervindt bij uw scheiding of het verdelen van een erfenis? De Mediation Compagnons zorgen voor professionele bemiddeling wanneer verdriet, pijn en verwarring een nette afwikkeling van de scheiding of een nalatenschap in de weg staan. Met veel empathie zoeken we samen naar de beste oplossing in uw situatie. Bovendien staan wij voor u klaar wanneer er praktische of financiële vragen spelen en er problemen binnen de familie zijn ontstaan waar u samen niet uitkomt.

Echtscheidingsbemiddeling Hilversum en omgeving

Een deskundige echtscheidingsbemiddelaar in Hilversum neemt u aan de hand en begeleidt u beiden van het begin tot het einde tijdens de scheiding. Wij begrijpen dat u het zo goed mogelijk wilt regelen, maar dat het lastig is om in deze emotionele periode het overzicht te bewaren. Wat moet er allemaal geregeld worden? En wat is het beste voor de kinderen? De Mediation Compagnons helpt u om alles op een rijtje te zetten en het nodige te regelen. Het is zelfs mogelijk om met behulp van een kindercoach de kinderen optimaal te begeleiden. Wij geven de kinderen een stem om te waarborgen dat zij altijd prioriteit blijven.

Wanneer mediation in Hilversum?

Als er een probleem is tussen twee partijen en er om welke reden dan ook geen oplossing gevonden kan worden, is de tussenkomst van een mediator een goed idee. Een mediator is altijd onafhankelijk en staat als het ware boven de partijen. Een mediator is een deskundige bemiddelaar die met behulp van gesprekken op zoek gaat naar een oplossing of compromis. Komt u er samen niet uit en bent u op zoek naar mediation in Hilversum? Neem dan vandaag nog contact op met de Mediation Compagnons om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.