Echtscheiding mediation Utrecht

Wanneer kunt u kiezen voor echtscheiding mediation Utrecht?


Veel stellen in Utrecht merken dat ze de kosten en stress van een echtscheiding kunnen verlagen door bemiddeling te gebruiken om hun huwelijk te beëindigen. Bij echtscheiding mediation Utrecht kan een getrainde, neutrale professional, de mediator, beide echtgenoten helpen met de onderhandelingen en het sluiten van compromissen over de belangrijke kwesties in hun echtscheiding. Wanneer partijen via bemiddeling tot een schikking kunnen komen, kunnen ze op onnodige kosten en tijd van een juridische procedure besparen. U en uw echtgenoot kunnen op elk moment in het echtscheidingsproces gebruikmaken van bemiddeling.

[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Waarom koppels voor een mediation echtscheiding Utrecht kiezen?

Echtscheidingen zijn stressvol en kunnen ook allerlei emotionele en fysieke problemen veroorzaken, variërend van hoofdpijn, angst, depressie, paniekaanvallen, verstoring van slaappatronen, psychosomatische ziekten, rugpijn en andere kwalen. De finaliteit en het besef dat een huwelijk voorbij is, raakt iedereen anders en iedereen reageert op zijn eigen manier op een scheiding. Boosheid, verdriet en teleurstelling zijn veelvoorkomende gevoelens die kunnen ontstaan tijdens echtscheidingsonderhandelingen. In feite hebben de partijen vanwege de aanwezige emoties en het gebrek aan erkenning over en weer, vaak moeite om met elkaar te communiceren over het regelen van echtscheidingskwesties zoals verdeling van eigendom, omgangsregeling voor de kinderen, alimentatie en pensioen.

Hoe een bemiddelaar voor echtscheiding mediation in Utrecht kiezen?

De mediator is een neutrale derde partij. Beide partijen moeten het eens zijn over de inschakeling een bemiddelaar bij hun scheiding. De bemiddelaar kan al dan niet een advocaat c.q. jurist zijn. Het belangrijkste wanneer kiest voor echtscheiding mediation in Utrecht, is dat u iemand kiest die specialistische ervaring heeft met het bemiddelen bij echtscheidingen. Hoewel bemiddeling minder duur is dan de inschakeling van 2 advocaten, variëren de diensten van bemiddelaars, dus het is aan te bevelen om goed te informeren naar de diensten en de tarieven. Maak een afspraak bij De Mediation Compagnons of vraag naar onze tarieven. [/expander_maker]


De Mediation Compagnons

Wij zijn goed bereikbaar vanuit Utrecht, De Meern, Vleuten, Maarssen, Maarssenbroek, Woerden, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Vianen, Zeist, Driebergen, De Bilt, Bilthoven, Soest, Doorn, Amersfoort, Breukelen, Hilversum, Maassluis, Bussum, Loosdrecht, Blaricum, Huizen, Weesp, Almere, Muiden, Naarden, Eemnes, Laren, Rotterdam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Zoetermeer, Delft, Barendrecht, Rhoon, Hoek van Holland, Den Haag, Waddinxveen, Dordrecht, Zwijndrecht, Gouda, Nieuwerkerk aan den IJssel, Leidsche Rijn, Hendrik-Ido-Ambacht, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Reeuwijk, Bleiswijk, Schipluiden, Oud-Beijerland, Ridderkerk.

Klanten over ons

“Los van de verdrietige omstandigheden heb ik de sessies als prettig ervaren. Ik heb altijd het gevoel gehad dat de onpartijdigheid bovenaan stond en dat is ook gebleken. Ik denk dat we trots kunnen zijn op het eindresultaat en dat hebben we toch zeker ook aan jou te danken”