Echtscheiding mediation Hilversum

Echtscheiding mediation Hilversum, hoe verloopt het?


De fase van het vrijblijvende kennismakingsgesprek. De bemiddelaar heeft samen met u en uw echtgenoot een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin de echtscheiding mediation in Hilversum wordt besproken. U geeft de mediator achtergrondinformatie over uw situatie en de mediator legt uit hoe de echtscheiding mediation Hilversum wordt uitgevoerd. Afhankelijk uw onderlinge communicatie en de te regelen zaken, stelt de bemiddelaar een aanpak voor die de kansen op het bereiken van overeenstemming zal optimaliseren. De te regelen zaken zullen stap voor stap worden behandeld, waarbij altijd gestart wordt met het ouderschapsplan.

[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Verzamelen van informatie tijdens mediation echtscheiding Hilversum

Om de mediation echtscheiding Hilversum te laten slagen, moeten u, uw echtgenoot en de bemiddelaar zo volledig mogelijk op de hoogte zijn van de feiten van uw zaak. Transparantie is belangrijk. Dit is de fase van het verzamelen van informatie. Inkomensgegevens, bezittingen en schulden moeten op tafel komen en zullen besproken worden. Pas als alle informatie voor alle partijen inzichtelijk zijn kunnen er afspraken gemaakt worden over alimentatie, de vermogensverdeling, het huis en pensioen.

Onderhandelen en overeenkomsten sluiten tijdens echtscheiding mediation in Hilversum

Zodra de bemiddelaar de inkomensgegevens, bezittingen, schulden, ieders wensen en belangen inzichtelijk zijn, is het tijd om te onderhandelen over een voor beide partijen aanvaardbare regeling. Meestal begint dit met een verkenning van mogelijke opties. Met de hulp van de bemiddelaar bespreken en evalueren de echtgenoten de opties, totdat partijen overeenstemming bereiken. Maak nu een afspraak met Mediation Compagnons voor uw echtscheiding mediation in Hilversum. [/expander_maker]


De Mediation Compagnons

Wij zijn goed bereikbaar vanuit Utrecht, De Meern, Vleuten, Maarssen, Maarssenbroek, Woerden, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Vianen, Zeist, Driebergen, De Bilt, Bilthoven, Soest, Doorn, Amersfoort, Breukelen, Hilversum, Maassluis, Bussum, Loosdrecht, Blaricum, Huizen, Weesp, Almere, Muiden, Naarden, Eemnes, Laren, Rotterdam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Zoetermeer, Delft, Barendrecht, Rhoon, Hoek van Holland, Den Haag, Waddinxveen, Dordrecht, Zwijndrecht, Gouda, Nieuwerkerk aan den IJssel, Leidsche Rijn, Hendrik-Ido-Ambacht, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Reeuwijk, Bleiswijk, Schipluiden, Oud-Beijerland, Ridderkerk.

Klanten over ons

“Ik heb het mediationtraject als een prettige, deskundige hulp ervaren. Deskundig en onpartijdig, altijd het belang van de kinderen voorop en beide partijen aan het woord laten en waar nodig toch ook wijzen op eigen gedrag”