Skip to main content

Echtscheiding Hilversum

Wij nemen u aan de hand met empathie en betrokkenheid

Gedurende een scheiding, maar ook na het overlijden van een familielid,  krijgt u te maken met emoties zoals verwarring, pijn en verdriet maar ook met allerlei praktische, financiële en fiscale vragen.

Wij begrijpen als geen ander dat u in deze periode op zoek bent naar houvast en dat u inzicht wilt krijgen in wat er allemaal op u afkomt en geregeld moet worden. 

Regio Gooi en Utrecht

Regio Rotterdam

Echtscheiding in Hilversum met kinderen


Vaak vragen ouders die erover denken om te scheiden zich af op welk moment gezien de leeftijd van de kinderen het beste is. Hoewel er geen magisch getal is dat bepaalt wanneer kinderen het meest veerkrachtig zijn, is hier niet echt een antwoord op te geven. Kinderen zien hun ouders het liefts voor altijd bij elkaar. Kinderen hebben een sterke band met beide ouders en zijn loyaal naar beiden. Een loyaliteitsprobleem komt vaak voor bij kinderen. Kinderen hebben het recht hebben om dezelfde band met elke ouder te behouden als vóór de echtscheiding in Hilversum en willen dit ook. Een omgangsregling waarbij de zorg voor de kinderen gelijk wordt gedeeld is heel gangbaar.

[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Kan dezelfde levensstandaard behouden blijven?

In het kort: meestal niet. Er zijn 2 huizen nodig waar de kinderen kunnen verblijven. Vaak dient er extra meubilair, schoolboeken en kleding aangeschaft worden. De insteek zal echter altijd zijn dat de kinderen er door de scheiding niet op achteruit mogen gaan.

Vermijd conflicten tijdens uw echtscheiding Hilversum

Besteedt aandacht aan een goede communicatie met uw ex-partner. Effectieve, constructieve en regelmatig communicatie met uw ex-partner, komt de kinderen ten goede. Zet uw eigen trots soms opzij om te doen wat het beste is voor uw kinderen, zelfs als dat emotioneel moeilijk zal zijn. Het vermijden van een vechtscheiding middels echtscheiding Hilversum, is misschien wel de beste manier om het voor uw kinderen makkelijker te maken. Maak daarom een afspraak bij De Mediation Compagnons. [/expander_maker]