Echtscheiding Amsterdam

Waarom kiezen voor mediation bij echtscheiding Amsterdam?


Tijdens echtscheidingsmediation ontmoeten echtgenoten een getrainde, neutrale bemiddelaar in een informele setting. Sessies vinden vaak plaats in het kantoor van de mediator, maar er zijn genoeg mogelijkheden om deel te nemen aan online (of “virtuele”) mediation. Ongeacht het formaat helpt de bemiddelaar de echtgenoten om hun problemen op te lossen – zoals onder meer de kinderalimentatie en de verdeling van eigendom – en de regeling vast te leggen in een overeenkomst. Zodra het koppel een vaststellingsovereenkomst heeft opgesteld, kunnen ze een “onbetwiste” echtscheiding Amsterdam bij de rechtbank indienen. De rechtbank versnelt vaak onbetwiste zaken omdat alles van tevoren is uitgewerkt, waardoor de echtscheiding geen maanden hoeft aan te slepen.

[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Behoud controle over de uitkomst van je echtscheiding in Amsterdam

Over het algemeen legt mediation in hoge mate je toekomst in je eigen handen, in plaats van het aan een rechter over te laten om te beslissen wat er met jou, je kinderen en je vermogen gebeurt. Niemand is zo bekend met je situatie als jij en je partner. Mediation kan je helpen de uitkomst van je echtscheiding in Amsterdam op je eigen voorwaarden te bepalen. Rechters hebben doorgaans veel zaken, met slechts een beperkte hoeveelheid tijd om elke situatie die zich voordoet te overwegen. Met mediation heb je de mogelijkheid om echt in de problemen te duiken en creatieve oplossingen te bedenken. Door middel van bemiddeling kan een echtpaar bijvoorbeeld een specifiek op maat gemaakte oplossing bedenken voor alle situaties.

Maak een afspraak bij een echtscheidingsmediator Amsterdam

Een echtscheiding is nooit gemakkelijk. Niet alleen is het emotioneel moeilijk afscheid te nemen van een huwelijk, maar er komen ook heel wat praktische zaken bij kijken. Van het verdelen van de eigendom tot de voogdij over de kinderen. Tot een overeenkomst komen is niet altijd makkelijk en daarom is het aanstellen van een echtscheidingsmediator Amsterdam een verstandige keuze. Je bespaart er niet alleen tijd, maar ook geld mee. Maak nu een afspraak bij Mediation Compagnons voor een inleidend gesprek omtrent de mogelijkheden.[/expander_maker]


De Mediation Compagnons

Wij zijn goed bereikbaar vanuit Utrecht, De Meern, Vleuten, Maarssen, Maarssenbroek, Woerden, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Vianen, Zeist, Driebergen, De Bilt, Bilthoven, Soest, Doorn, Amersfoort, Breukelen, Hilversum, Maassluis, Bussum, Loosdrecht, Blaricum, Huizen, Weesp, Almere, Muiden, Naarden, Eemnes, Laren, Rotterdam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Zoetermeer, Delft, Barendrecht, Rhoon, Hoek van Holland, Den Haag, Waddinxveen, Dordrecht, Zwijndrecht, Gouda, Nieuwerkerk aan den IJssel, Leidsche Rijn, Hendrik-Ido-Ambacht, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Reeuwijk, Bleiswijk, Schipluiden, Oud-Beijerland, Ridderkerk.

Klanten over ons

“Erg prettig samengewerkt, sterke combinatie van zakelijkheid, strak voorzitterschap en vriendelijk en aardig. Duidelijk, direct en tot the point”